O NOUĂ LOCAŢIE

Dumnezeu este credincios şi El face lucruri mari.
După o perioadă de 2 ani de căutări intense pentru o nouă locaţie, Dumnezeu ne-a răspuns…

IMPLICĂ-TE ŞI TU

Ne propunem ca din ianuarie 2020 să ne mutăm în noua locaţie. Pentru ca acest lucru să fie posibil, sunt necesare lucrări de demolare şi reamenajare. Vrei să fii parte din această lucrare? Iată cum poţi să te implici:

ROAGĂ-TE

Chiar de la începutul acestei biserici am fost convinși că scopul ei este glorificarea lui Dumnezeu prin formarea de ucenici. Astfel, înțelegem că o nouă locație nu poate reprezenta un scop în sine, ci un alt mijloc care contribuie la îndeplinirea scopului bisericii. Lipsa unui spațiu adecvat pentru lucrarea cu copiii, care a crescut de la patru copii la mai bine de treizeci, oameni care stau în picioare la închinare din lipsă de locuri și nevoia unor lucrări specifice de: tineret, bărbați, femei sau seri de rugăciune ne-au determinat să vedem tot mai clar oportunitatea unei locații 24h/7zile. Iată de ce te invităm să te alături în rugăciune. Vrem ca prin această nouă locație formarea de ucenici să continue într-un mod în care să slujim mai eficient oamenii pe care ni-i încredințează Dumnezeu.

DĂRUIEŞTE

Administrarea finanțelor este o zonă importantă a vieții noastre de zi cu zi. Prin contribuția noastră financiară la acest proiect ne putem întări devotamentul față de Cristos și ne amintim că tot ce avem vine de la El. Prin urmare, nu este despre cât dăruim, ci despre a dărui având atitudinea potrivită: cu bucurie pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu. Dacă ai dorința și posibilitatea să faci asta, iată o modalitate prin care o poți face:

Transfer bancar

Asociaţia Harvest Metanoia Bucureşti

RO65 RNCB 0073 1499 4839 0001

RO81 RNCB 0073 1499 4839 0004

RO38 RNCB 0073 1499 4839 0002

DONAŢIE CLĂDIRE

Sponsorizare

Asociaţia noastră este înscrisă în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor care pot primi sponsorizări de la firme. Dacă ai o companie, întreabă contabilul. Ai ceva avantaje pentru eventuale sponsorizări.

40.780€ din 50.000€

LUCREAZĂ

Vrei să dai o mână de ajutor? Nevoile sunt multiple: lucrări de demolări, lucrări de reamenajări și pardoseli, lucrări de instalații și lucrări de curățenie. Poți veni de Luni până Sâmbătă începând cu ora 08:00.
Pentru mai multe informații scrie-ne aici.

DESPRE PROIECT

Noua locație a bisericii Harvest București se află pe strada Fabrica de Chibrituri nr. 24-26, Sector 5. Sala este închiriată pe o perioadă de 5 ani și se situează la etajul 1 dintr-o clădire cu subsol, parter și etaj, având o suprafață de aproximativ 500mp.
Prin proiectul de strângere de fonduri ne propunem reamenajarea acestui spațiu prin realizarea a două zone: zona de auditorium (sala mare) și zona de primire, săli anexe, săli pentru lucrarea cu copiii, cafenea, librărie și grupuri sanitare. Aceste compartimentări au fost proiectate astfel încât să corespundă specific nevoilor lucrărilor bisericii noastre. Ne dorim prin noua locație să continuăm să ne închinăm și să-l glorificăm pe Dumnezeu pentru tot ceea ce a făcut El pentru noi prin Isus Hristos.