Mesaje

Pasionați de Evanghelie

VERTICAL

DIN 14 OCTOMBRIE 2018

Redusă la esență, lucrarea unei biserici poate fi rezumată doar în două moduri posibile: orizontală sau verticală. Ceea ce face diferența, ceea ce transformă lucrarea unei biserici în una verticală este ceva foarte simplu și totuși foarte profund: Evanghelia.

CELE 7 PĂCATE CARDINALE

DIN 12 AUGUST 2018

În istorie s-au putut identifica şapte păcate de rădăcină care generează o mulţime de păcate în viaţa unui om. Acestea rup relaţii, înşeală, înlănţuie şi mint, dar cel mai grav îl separă pe om de Creatorul Său. Mulţi dau vina pe temperament, obiceiuri, trecut, sau circumstanţe, însă ele sunt idoli ai inimii care aduc consecințe sprituale drastice.

CREDINŢA MUTĂ… | MARCU

DIN 4 FEBRUARIE 2018

Contrar religiilor din perioada noului testament, care spuneau că omul trebuie să muncească din greu ca sa-și găsi drumul spre Dumnezeu, Evanghelia, adică Vestea Bună, afirmă tocmai contrariul. Dumnezeu a muncit din greu că să-Și găsească un drum spre om, întrupându-Se în lumea noastră în Persoana lui Isus. Credința în El mută munții!

O COMUNITATE NEOBIŞNUITĂ

DIN 1 OCTOMBRIE 2017

A venit timpul să recăpătăm un cuvânt des banalizat și folosit greșit: părtășia. Acel nivel de interdependență și trasparență greu de găsit în zilele noastre. Aecea expresie întâlnită mod repetat în viața bisericii primare: “unii altora”. Acea dragoste care a zdruncinat și schimbat lumea noastră o dată pentru totdeauna!

VORBITORI INVITAŢI

LA BISERICA HARVEST BUCUREŞTI

Periodic invităm vorbitori pasionați de Cristos care slujesc ca și pastori sau predicatori la alte biserici locale din București sau din afară. Aici vei putea găsi toate aceste mesaje expuse în biserica noastră. Uneori acestea fac parte dintr-o serie de mesaje a bisericii iar alteori nu. În orice caz, ne rugăm ca ele să fie o încurajare pentru tine!

ÎN CONSTRUCŢIE | NEEMIA

DIN 12 MARTIE 2017

Ce te nelinişteste sau te frământă apropo de ce se întâmplă în jurul tău? Dacă simţi o jale şi o preocupare faţă de o nevoie spirituală, se prea poate ca Dumnezeu să îţi comunice ceva. Vom învăța despre acest aspect din expriența lui Neemia, în fiecare duminică începând cu 12 martie de la ora 10:00.

SĂ FIM LUMINĂ

DIN 04 DECEMBRIE 2016

Luna decembrie a fost considerată perioada adventului. Asta presupune o perioadă de așteptare, anticipare și pregătire spirituală a ceva ce urmează să vină. Biserica  lui Cristos așteaptă revenirea glorioasă a lui Cristos. Asta nu este o așteptare pasivă, ci una activă. Află din această serie cum poți să fii o lumină în această perioadă.

ÎN CONSTRUCŢIE | EFESENI

DIN 02 OCTOMBRIE 2016

Atunci când se are în vedere construirea bisericii lui Cristos, trebuie urmat un proiect deja trasat de Cel care zidește această famile spirituală. Membri ei sunt zidiți împreună, pentru a deveni o locuință în care trăiește Dumnezeu prin Duhul Sfânt. Află în această serie care sunt elementele care zidesc această comunitate ieșită din comun.