Grupuri mici

O comunitate neobișnuită

GRUPURILE MICI

La Biserica Harvest București, focalizarea este pe calitatea ucenicilor, nu pe cantitatea lor. Grupurile mici reprezintă mijlocul principal prin care avem oportunitatea să facem asta. Obiectivul este ca fiecare membru al bisericii noastre să facă parte dintr-un grup mic. Ne place să spunem că noi nu suntem o biserică cu grupuri mici, ci o biserică formată din grupuri mici.

Scopul grupurilor mici este să ne trăim viața de credință într-o comunitate ieșită din comun. În cele din urmă, viața nu a fost menită să fie trăită în izolare. Asta înseamnă să fim devotați unii altora, să ne iubim unii pe alții, să ne iertăm, să ne rugăm unii pentru alții, să ne slujim unii pe alții, să studiem împreună Scriptura cu scopul de a o aplica în viețile noastre de zi cu zi, să dăm socoteală unii față de alții și să luăm masa împreună (Fapte 2:42-47). A fi parte dintr-un astfel de grup, presupune o creștere radicală a umblării noastre cu Cristos.

Vrem să te ajutăm într-un mod cât mai rapid și eficient ca să devii parte dintr-un grup mic. În acest sens, te rugăm să-ți iei un pic de timp ca să completezi acest formular. În cel mai scurt timp vei fi contactat de noi.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Nume și Prenume (necesar):

Adresa de e-mail (necesar):

Număr de telefon (necesar):

În ce zi preferi să participi la un grup mic (bifează o căsuță)?
MarțiMiercuriJoiVineri

Avem trei tipuri de grup mic, ce ai prefera (bifează o căsuță)?

Ai vrea să găzduiești un grup mic?

Ce te-ar putea reține să fii parte dintr-un grup mic?

Sugestii sau nevoi speciale:

AFLĂ MAI MULTE